1. Help Center
  2. Digital Onboarding

Avsnitt 3.1: Starte en referansesjekk fra ditt rekrutteringssystem

Alle integrasjoner Refapp har med ulike rekrutteringssytemer er basert på  samme prinsipp. Du skaper en stilling i rekrutteringssystemet som vanlig, markerer kandidaten du vil referansesjekke og velger Refapp. Da skapes et prosjekt automatisk i Refapp og kandidaten legges til i prosjektet.

Du trenger ikke skape et prosjekt i Refapp i forkant, da det skapes automatisk fra ditt rekrutteringssytem.

Dersom du har skapt et eget spørreskjema som du vil bruke i prosjektet du skaper fra rekrutteringssystemet, må du sikre at spørreskjemaet er delt og tilgjengelig for alle på deres konto i Refapp.

Under finner du de rekrutteringssystemene Refapp er integrert med. For mer detaljert gjennomgang av hvordan du starter en referansesjekk fra ditt systemet kan du klikke på det aktuelle rekrutteringssystemet:

Reachmee -->

Talent Recuriter -->

Webcruiter -->

Teamtailor -->

Jobylon -->

Webtemp -->

Jobbnorge -->

Workable -->

Smartrecruiters-->

Greenhouse-->

Bullhorn -->

Recruitee -->

Workbuster -->

Lever -->

We Select Talent Software -->

Ashby -->

JobAdder -->