Hvordan fungerer integrasjonen mellom Refapp og Webtemp

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan sende en digital referansesjekk fra Webtemp.

For administrator

For å kunne gjennomføre en digital referansesjekk fra Webtemp må du sikre at det er opprettet prosjektmaler i Refapp. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan administrator kan skape prosjektmaler i Refapp.

Det er viktig at du skrur på "skjul stillingens tittel" under prosjektmalens navn.

Vi anbefaler at dere setter et minimumskrav på antall referanser som kandidaten skal levere, i prosjektmalen. I denne artikkelen kan du lese hvordan man bruker minimumskrav i prosjektene.

Før du starter referansesjekken

For at Refapp skal skille på prosjekter som startes fra Webtemp er det nødvendig å sette en stillingstype. Gå til innstillinger på kandidaten/medarbeideren som skal referansesjekkes. Under Avtale > Standardforslag stillingstype legger du inn riktig stillingstype. Dersom du ikke ser Avtale må du aktivere Avansert visning.

Se video av prosessen her

Be om referanser fra en kandidat

Når en administrator har skapt prosjektmaler i Refapp blir disse automatisk valgbare i Webtemp.

Start referansesjekken under Elektronisk CV > Refapp. Velg den prosjektmalen som passer til stillingen og trykk Start referansesjekk.

Du kan følge utviklingen i referansesjekken under Elektronisk CV > Refapp > Status.

Du kan også åpne kandidaten i Refapp direkte fra Webtemp, ved å trykke på Vis i Refapp.

Referanserapport

Når alle referansene har svart blir referanserapporten tilgjengelig under Dokumenter. Herfra kan du dele med kunde eller en medarbeider.