Avsnitt 3.5: Starta referenstagning via ATS-system

Alla integrationer Refapp har med olika ATS-system utgår från samma princip. Du skapar upp ditt jobb i ats-systemet som vanligt, markerar kandidaten du vill ta referenser på och väljer sedan Refapp på det sättet som är specifikt för det systemet du använder. Ett projekt skapas då automatiskt upp i Refapp och kandidaten skickas dit.

Du behöver alltså inte skapa ett projekt i Refapp i förväg, utan det skapas automatiskt åt dig via ditt ats-system.

Om du har skapat en egen frågemall du vill använda i ditt projekt som skapas från ett ATS-system, behöver det ligga som "Publik" på ert konto.

Nedan har du länkar till respektive ATS-system för mer detaljerad genomgång över hur du startar en referenstagning i ditt ATS-system

Reachmee -->

Talent Recuriter -->

Teamtailor -->

Visma Recruit -->

Jobylon -->

Ponty -->

Millnet -->

Workbuster -->

We Select Talent Software -->

Intelliplan -->