Kan jag pausa påminnelserna till en specifik referens?

Ibland har man behovet av att pausa påminnelserna till endast en referens i ett projekt. Här är hur du gör detta.

Börja med att gå till ditt projekt och klicka på kandidaten så du ser dess referenser. Klicka sedan på Mer-knappen på den referensen du önskar pausa påminnelser på.

Skärmavbild 2024-08-30 kl. 12.55.51

Klicka sedan på Pausa påminnelser så får du upp alternativ över hur många dagar du vill pausa; 7, 14 eller 30 dagar.

Skärmavbild 2024-08-30 kl. 12.56.37

När du valt antalet dagar så uppdateras referensen med en symbol för att du enkelt ska se att påminnelserna är pausade. Vill du starta igång dem igen, klickar du på Mer-knappen igen och väljer Återuppta påminnelser.

Skärmavbild 2024-08-30 kl. 12.57.45