1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Kommunikasjon med referanser og kandidater

Kan jeg pause påminnelser til en referanse?

Noen ganger kan det bli nødvendig å pause påminnelser til kun en referanse i et prosjekt. Dette er hvordan du går frem.

Start med å gå til prosjektet, og velg den aktuelle kandidaten for å se kandidatens referanser. Trykk på knappen for Mer (tre prikker) på referansen du ønsker å utsette påminnelser på.

Velg Stans påminnelser og velg om du ønsker å utsette påminnelser med 7, 14 eller 30 dager.

Referansen blir så markert med et klokkesymbol for å gjøre det synlig at påminnelser er utsatt. For å gjenoppta påminnelser kan du enkelt trykke på Mer (tre prikker) og Gjenoppta påminnelser.