Hur redigerar jag uppgifterna på en kandidat/referens i Refapp?

Ibland kan man behöva uppdatera mail, telefonnummer eller språk på en kandidat eller referens. Här kommer en guide kring hur du gör detta.

Ändra på en kandidat

Gå in på ditt projekt. Klicka på pennsymbolen på kandidaten vars uppgifter du vill redigera.

Ändra på en referens

Klicka på kandidaten i projektet för att se dess referenser. Klicka på knappen med de tre prickarna och välj sedan Redigera uppgifter.

Ifall du till exempel ändrar uppgifterna för att mailen var felaktig, behöver du se till att skicka iväg frågeformuläret på nytt till referensen till den uppdaterade mailen. Det gör du genom att klicka på mailsymbolen på referensen.