Hvordan redigerer jeg oplysningerne om en kandidat/referencen i Refapp?

Nogle gange skal man muligvis opdatere mail, telefonnummer eller sprog for en kandidat eller reference. Her er vejledningen til, hvordan du gør dette.

Ændre en kandidat

Gå ind i dit projekt. Klik på pen-ikonet ved kandidaten, hvis oplysninger du vil redigere.

Ændre en reference

Klik på kandidaten i projektet for at se dens referencer. Klik på knappen med de tre prikker og vælg derefter "Redigér oplysninger".

Hvis du for eksempel ændrer oplysningerne, fordi mailadressen eller telefonnummeret er forkert, skal du sørge for at sende spørgeskemaet igen til referencen til den opdaterede mailadresse eller telefonnummeret. Dette gør du ved at klikke på mail-ikonet eller telefon-ikonet ved referencen.