Hvordan redigerer jeg opplysningene til en kandidat/referanse i Refapp?

Av og til må man oppdatere e-postadressen, telefonnummeret eller språket for en kandidat eller referanse. Her får du en innføring i hvordan du gjør det.

Endre for en kandidat

Gå inn i prosjektet ditt. Klikk på blyantsymbolet på kandidaten du vil oppdatere opplysningene til.

Endre for en referanse

Klikk på kandidaten i prosjektet for å se referansene til denne personen. Klikk på knappen med tre prikker nederst til høyre på referansen det gjelder, og velg Redigere informasjon.

Hvis du for eksempel endrer opplysningene til en referanse fordi e-postadressen var feil, må du huske å sende spørreskjemaet på nytt etter at e-postadressen er oppdatert. Det gjør du ved å klikke på e-postsymbolet (konvolutt) på referansekortet.