Hur kopplar jag frågemallar till olika underkonton?

Om din organisation arbetar med olika underkonton, så går det att välja vilket underkonto ska ha åtkomst till vilka frågemallar.

Som administratör, gå till din profil i högra hörnet och välj Frågemallar.

I kategorin Alla Publika, kan du se alla publika frågemallar på ert konto. I kolumnen Underkonton ser du hur många underkonton frågemallen tillhör. För att ändra behörigheten, klickar du på rutan.

Skärmavbild 2023-02-23 kl. 14.44.58

När du klickar på rutan ser du en lista med alla underkonton och kan välja vilka av dem som ska ha åtkomst till frågemallen.

Skärmavbild 2023-02-23 kl. 14.46.04

Om du gör en privat frågemall publik, kommer den automatiskt vara tillgänglig för alla underkonton.

Underkontosadministratör

En underkontosadministratör har också möjlighet att styra behörigheten till frågemallar, förutsatt att de är medlem i alla underkonton som frågemallen tillhör. Om en underkontosadministatör gör en privat mall publik, kommer mallen tillhöra alla underkonton som underkontosadministatören har åtkomst till. De kan inte addera en mall till ett underkonto som de inte har åtkomst till.

Skärmavbild 2023-02-23 kl. 14.44.23