Hvordan forbinder jeg spørgsmålsformularer til forskellige underkonti?

Hvis din organisation arbejder med forskellige underkonti, er det muligt at vælge hvilken underkonto, der skal have adgang til hvilke spørgsmålsformularer.

Som administrator skal du gå til din profil øverst i højre hjørne og vælge Spørgeskemaer.

I kategorien Alle offentlige kan du se alle offentlige spørgeskemaer på din konto. I kolonnen Underkonti kan du se, hvor mange underkonti spørgsmålsformularen tilhører. Tryk på boksen for at ændre adgangen.

Når du trykker på boksen, får du vist en liste over alle underkonti og kan vælge, hvilke der skal have adgang til formularen.

Hvis du gør en privat formular offentlig, tilføjes den automatisk til alle underkonti.

Underkontoadministrator

En underkontoadministrator har også mulighed for at kontrollere adgangen til formularer, forudsat at de er medlem af alle de underkonti, formularen er forbundet til. Hvis en underkontoadministrator gør en privat formular offentlig, føjes formularen til alle de underkonti, som underkontoadministratoren har adgang til. De er ikke i stand til at tilføje formularen til en underkonto, de ikke har adgang til.