Hvordan kobler jeg spørreskjemaer til forskjellige underkontoer?

Hvis organisasjonen din jobber med forskjellige underkontoer, er det mulig å velge hvilken underkonto som skal ha tilgang til hvilke spørreskjemaer.

Som administrator kan du nå gå til profilen din oppe i høyre hjørne og velg Spørreskjemaer.

I kategorien "Delte" kan du se alle spørreskjemaer som er delte på kontoen til din virksomhet. I kolonnen Underkonto kan du se hvor mange underkontoer spørreskjemaet tilhører. For å endre tilgangen, klikk på boksen.

Når du klikker på boksen, får du opp en liste over alle underkontoene og kan velge hvilke som skal ha tilgang til skjemaet.

Hvis du gjør et privat skjema offentlig, blir det automatisk lagt til alle underkontoer.

Underkontoadministrator

En underkontoadministrator har også muligheten til å kontrollere tilgangen til skjemaer, forutsatt at de er medlem av alle underkontoene skjemaet er koblet til. Hvis en underkontoadministrator gjør et privat skjema til Delt, legges skjemaet til alle underkontoene som underkontoadministratoren har tilgang til. De kan ikke legge til skjemaet i en underkonto de ikke har tilgang til.