Hur kan jag dela referensrapporten med flera personer samtidigt?

Om du har behovet av att dela en färdig referensrapport med flera mailadresser samtidigt, så är detta möjligt.

Visa rapporten inuti Refapp och välj Dela rapport. Fyll i mailadressen och klicka sedan på + Lägg till mottagare för att lägga till ytterligare en mail. Du kan lägga till så många du vill. När du är klar, klickar du sedan på Skicka. Denna funktion är också möjlig att kombinera med funktionen att dela flera referensrapporter samtidigt. Se denna artikel för mer information om hur du gör det.

Skärmavbild 2022-11-24 kl. 09.58.28