Hur delar jag flera referensrapporter samtidigt?

Här kan du ta del av hur du enkelt delar referensrapporten för flera kandidater samtidigt.

Börja i listvyn över kandidaterna. Markera de kandidater vars referensrapport du vill dela.

Skärmavbild 2022-09-26 kl. 13.12.29

Klicka på dropdown-menyn för de markerade kandidaterna och välj Dela rapporter.

Skärmavbild 2022-09-26 kl. 13.12.56

Skriv in den mailen du vill dela rapporten till i rutan. Du kan också göra några fler val beroende på företagsinställning kring att göra rapporterna anonyma, dölja tjänstens titel och kund samt ge rapporterna ett lösenord för att kunna öppna.

Skärmavbild 2022-09-28 kl. 10.11.21

Vill du dela rapporterna av ALLA klarmarkerade kandidater? Använd dig av vår automatiska sorteringsfunktion, för att sortera så du endast kan se och välja de klarmarkerade kandidaterna. För att läsa mer om att sortera kandidater och använda listvyn, se denna artikel.

Skärmavbild 2022-09-26 kl. 13.16.01