Hur går det till när referensen väljer att bli uppringd?

När referensen ska svara på referenstagningen kan denne välja om den hellre vill boka att referenssamtal med dig. I denna artikel kan du ta del av hur det flödet ser ut.

1. Referensen öppnar din inbjudan till referenstagning och klickar på länken Jag vill hellre bli uppringd.

2. Referensen hamnar i vyn för kalenderbokningen och kan där ge förslag på tider att föreslå för ett referenssamtal.

Skärmavbild 2023-06-01 kl. 16.15.29
  3. Du får ett mail med referensens föreslagna tider. Informationen är också tillgänglig ifall du klickar på referensens aktivitetslogg inuti Refapp. För att acceptera en föreslagen tid, klickar du på den tid som passar dig, antingen i mailet eller inuti Refapp. Du kan också föreslå andra tider, ifall inga av de föreslagna tiderna passar dig.
    Skärmavbild 2023-06-01 kl. 16.27.45

4. Ett referenssamtal är då bokat och både du och referensen får en kalenderbokning skickad till er på mail. Längst ner i mailet finns det en länk för dig som rekryterare som tar dig direkt till Refapp för att kunna anteckna svaren.

Skärmavbild 2023-06-01 kl. 16.28.38

Skärmavbild 2023-06-01 kl. 16.28.54