Hvordan er processen, når referencen ønsker at blive ringet op?

Når referencen skal svare på referencespørgsmålene, kan den pågældende vælge at anmode om et referenceopkald over telefonen. I denne artikel forklarer vi, hvordan det virker.

1. Referencen åbner din invitation til referencetjek og klikker på linket Jeg foretrækker at blive ringet op.

2. Referencen dirigeres herefter i spørgeskemaet og får mulighed for at svare digitalt. Hvis referencen stadig ønsker at foretage et telefonopkald, klikker personen på Book en tid.

3. Referencen får vist en kalender, hvor der kan markeres og sendes minimum tre forslag til tidspunkter, hvor det er passende at gennemføre en telefonsamtale.

4. Du vil modtage en e-mail med information om de tidspunkter, referencen har foreslået. I mailen vil tiderne være klikbare links. Oplysningerne er også tilgængelige, hvis du trykker på referencens aktivitetslog i Refapp. For at acceptere et tidspunkt foreslået af referencen, skal du klikke på det relevante tidspunkt. Du kan også foreslå nye tidspunkter, hvis ingen af ​​de foreslåede tidspunkter er passende.

5. Både du og referencen modtager en invitation sendt på e-mail, og begivenheden bliver tilføjet din kalender. Nederst i kalenderinvitationen finder du et direkte link til spørgeskemaet, så du kan notere svarene ned under samtalen. Herefter indgår svarene i rapporten.

Hvis du går til Personlige indstillinger under Mit Refapp, kan du også slå notifikation til via e-mail:

Refapp sender dig derefter en e-mail 15 minutter før det aftalte opkald med et link til spørgeskemaet.