Hur går det till när referensen väljer att bli uppringd?

När referensen ska svara på referenstagningen kan denne välja om den hellre vill boka att referenssamtal med dig. I denna artikel kan du ta del av hur det flödet ser ut.

1. Referensen öppnar din inbjudan till referenstagning och klickar på länken Jag vill hellre bli uppringd.

2. Referensen hamnar i vyn för kalenderbokningen och får där antingen boka en tid som passar hon/han att bli uppringd eller ge förslag på andra tider.

3. Du får ett mail med information om den bokade tiden eller förslag på andra tider.