Hvordan deler jeg flere referanserapporter på samme tid?

Her kan du finne ut hvordan du enkelt deler referanserapporten for flere kandidater samtidig.

Start med listevisning av kandidatene. Marker de kandidatene hvor du ønsker å dele referanserapporten.

Skjermbilde 2022-09-29 kl. 09.18.06

Klikk på dropdown-meny for de markerte kandidatene og velg Del rapporter.

Skjermbilde 2022-09-29 kl. 09.18.18

Skriv inn den mailen du vil dele rapporten til i ruten. Du kan også velge å gjøre rapporten anonym, skjule stillingens tittel og kundens navn samt kreve passord for å åpne.

Skjermbilde 2022-09-29 kl. 09.21.52

Vil du dele rapporten av alle klarmarkerte kandidater? Benytt deg av vår automatiske sorteringsfunksjon for å sortere, slik at du kun kan se og velge de klarmarkerte kandidatene.

Skjermbilde 2022-09-29 kl. 09.26.54