Vad händer när jag tar bort en användare?

Om en av dina kollegor har slutat eller inte längre ska ha tillgång till Refapp, kan en administratör eller underkontosadministratör i Refapp ta bort en användare.

För att ta bort en användare, navigera till huvudmenyn och välj alternativet "Användare".

Här kommer du att få tillgång till en lista av samtliga användare som har tillgång till ert konto. Hitta den användare du vill ta bort och klicka på soptunnan bredvid användare för att ta bort denne.

Vad händer när en användare tas bort?

Om du tar bort en användare försvinner enbart personuppgifterna kopplade till denna användare, och självklart tillgången till Refapp. Projekten och referenstagningarna som denna användare har gjort kommer däremot att vara kvar och tillgängliga i Refapp tills dess att de rensas automatiskt baserat på Refapp inställningarna.

Nedan kan du se ett exempel på hur det ser ut i projektlistan när en användare har blivit borttagen.