Hvad sker der hvis jeg fjerner en bruger i Refapp?

Hvis en af ​​dine kolleger er stoppet eller ikke længere ønsker adgang til Refapp, kan en administrator eller underkontoadministrator fjerne brugeren.

For at fjerne en bruger, gå til brugere via hovedmenuen.

Her får du adgang til en liste over alle brugere, der har adgang til virksomhedens konto i Refapp. Find den bruger, du vil fjerne, og klik på skraldespanden yderst til højre for navnet.

Hvad sker der, når en bruger fjernes?

Hvis du sletter en bruger, vil denne person miste adgangen til Refapp, og de personlige data vedrørende denne bruger forsvinder. De projekter og referencer, som denne bruger har taget, vil dog stadig være tilgængelige i Refapp, indtil de automatisk slettes baseret på Refapp-indstillinger.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan det ser ud i projektlisten, når en bruger er blevet fjernet.