Nyheter i Refapp, april 2023

Hej!

Här delar vi med oss av månadens nya funktioner och integrationer i Refapp, och intressanta events. Vi hoppas du gillar!

Nya funktioner✨

Tagga frågor i frågeformulärsbyggaren

Först ut är en mycket efterfrågad uppdatering. Det är nu möjligt att tagga frågor i frågeformulärsbyggaren. Detta för att göra dem enklare att hitta och navigera bland. Du kan också söka i sökfältet och för att få fram alla frågor med en specifik tagg. Sen denna hjälpartikel för att läsa mer.

Sortera, filtrera och bulkeditera referenstagningsprojekt

Denna uppdatering är särskilt användbar för er som en väldigt lååång lista med referenstagningsprojekt. Vi har gjort det möjligt att sortera och filtrera vyn för att enklare hitta rätt. Därtill kan du nu även välja flera projekt att ändra, radera eller arkivera samtidigt. Ahh, ordning och reda, det gillar vi!

“Mitt Refapp” har fått sig ett lyft

Vi fortsätter med vårt fokus att göra Refapp ännu mer användarvänligt och trevligt att jobba i. Det senaste bidraget till det arbetet är att vi finlirat med vyn “Mitt Refapp”, platsen där du hittar alla dina personliga inställningar i Refapp.

Nå frågeformuläret direkt från kalenderbokningen vid referenssamtal

När du bokat in ett telefonsamtal med en referens så når du nu frågeformuläret direkt via en länk i kalenderbokningen (scrolla längst ner i bokningen) för att fylla i svaren under referenstagningen.

Events och nya samarbeten🎉

Integration mellan Refapp och TalentAdore

Äntligen kan vi dela att vi har en integration och partnerskap på plats med TalentAdore, det globala HT-tech företaget som fokuserar på att ta tillbaka den mänskliga touchen till rekrytering. Vi är glada att tillsammans kunna effektivisera rekryteringsprocessen och skapa en sömlös referenstagning för våra gemensamma kunder. Klicka här för att läsa mer.

Frukostföreläsning med Refapp & TNG

Den 2 juni anordnar vi på Refapp tillsammans med TNG en frukostföreläsning i Malmö. Anna Nydahl, Regionchef och processägare för TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik, och Carl-Johan Holmberg, Researcher på Refapp kommer att prata om ledarskap och hur du kan använda forskningsbaserade metoder för att skapa framgångsrika team.

Begränsat antal platser så haffa en direkt! Klicka här för att anmäla dig.

Del 3 i vår webinarserie med Hung Lee

I förra veckan hade vi vårt tredje webinar i vår serie “Hiring for Potential and Performance” med Hung Lee. Under tillfället gjorde vi en djupdykning i effektiva strategier för att presentera kandidater med stor potential, trots att de inte nödvändigtvis stämmer överens med den traditionella bilden av en idealisk kandidat. Klicka här för att se inspelningen.