Hur kan jag använda mig av taggar för frågor i frågeformulärsskaparen?

För att få mer struktur och ett enklare sätt att hitta en frågetyp kan du märka dem i frågeformulärsskaparen.

Användare med åtkomstnivåerna: administratör, administratör för underkonto samt utökade rättigheter har möjlighet att tagga frågor.

Gå till frågeformulärsskaparen, antigen via frågemallarna eller genom att redigera ett formulär inuti ett projekt. För att tagga på en fråga, välj frågan in listan över ofta använda frågor. Där kan du skapa en ny tagg eller välja en befintlig tagg i dropdown listan. Du kan använda flera taggar på en fråga.

Skärmavbild 2023-04-03 kl. 11.14.58

Efter du har taggat en fråga, så kan du se taggarna på den i listan över ofta använda frågor.

Skärmavbild 2023-04-03 kl. 11.15.10

Du kan också söka på en tagg i sökrutan för att hitta alla frågor taggade med en specifik tagg.

Skärmavbild 2023-04-14 kl. 10.46.45

Förslag på taggar du kan använda

• Intro
  • Kompetens
  • Beteende
  • Onboarding
  • Rollbaserad
  • Yrkesbaserad
  • Outro

Om din organisation använder sig av ett kompetensramverk från en av våra partners, så kan du tagga på dessa specifika frågor från ramverket för att enkelt hitta dem när du skapar eller editerar ett frågeformulär.