Hur kan jag sortera mina användare i Refapp genom kostnadsställen?

Om ditt företag behöver sortera användare i faktureringssyfte baserat på avdelning eller kontor, så kan ni använda er av kostnadsställen.

För att kunna sortera användare i kostnadsställen, behövs först funktionen aktiveras av Refapps support.

Börja genom att gå till din profil i högra hörnet och välja Användare. I listan finns det nu en ny kategori som heter Kostnadsställe. När inget kostnadsställe är valt så är texten Ange...

Skärmavbild 2022-10-24 kl. 10.45.33

För att lägga till ett kostnadsställe, klicka på Ange... och lägg till ditt kostnadsställe i rutan som dyker upp. Du kan skriva det som passar ditt företag bäst och vara så specifik som du vill. Till exempel kan du skriva land, faktureringskoder eller adresser till era olika kontor.

För att se statistiken och sortera efter kostnadsställen, går du till Projektstatistik. I drop down menyn väljer du då Kostnadsställe för att se hur många projekt som har blivit skapade per kostnadsställe.

Skärmavbild 2022-10-24 kl. 10.44.48