Hvordan kan jeg sortere brugerne i Refapp ved hjælp af Cost Center-funktionen?

Skal din virksomhed sortere brugerne for at kunne fakturere internt ud fra afdeling eller kontor, kan du implementere Cost Center-funktionen.

Tilføjelse af omkostningscentre til din konto

En administrator kan aktivere denne funktion ved at trykke på knappen Vis omkostningscenterfunktioner i virksomhedsindstillinger under Generelt.

Start med at trykke på din profil øverst i højre hjørne og gå ind i Brugere. På listen er der nu en ny kategori kaldet Omkostningssted. Når der ikke er valgt noget omkostningssted, lyder teksten Specificer...

For at tilføje et omkostningssted skal du trykke på Specificer... og tilføje dit omkostningssted i feltet, der vises. Du kan skrive, hvad der passer bedst til din virksomhed og være så specifik, som du vil. For eksempel hvis du vil skrive lande, fakturakoder eller adresser til de forskellige kontorer.

Du kan også tilføje eller ændre omkostningsstedet for et specifikt projekt. I slutningen af ​​projektindstillingerne vil en boks enten vise et eksisterende omkostningssted eller være tom, afhængigt af om brugeren, der har oprettet projektet, er blevet sorteret til et omkostningssted. Du kan ændre omkostningsstedet til hvad som helst eller tilføje et nyt, hvis boksen er tom.

Omkostningssted statistik

For at få adgang til statistikken og sortere efter omkostningssted skal du gå ind i Projektstatistik. I rullemenuen kan du vælge Omkostningscenter for at se hvor mange projekter, der er oprettet pr. omkostningssted.

Omkostningssted ved brug af et ATS-system

Hvis du har omkostningssted funktionen slået til for din konto og arbejder i et ATS-system, vil et nyt felt nu være tilgængeligt, når du opsætter indstillingerne for referencetjekket med Refapp i dit ATS. Feltet giver dig mulighed for at tilføje et omkostningssted, og når projektet er oprettet i Refapp, vil projektet blive sorteret i det omkostningssted, du har udfyldt.

For mere information om, hvordan dette fungerer i dit specifikke ATS-system, kontakt Refapp Support eller din Customer Success Manager.