Kan jag av- eller omboka ett referenssamtal?

Denna guide går igenom hur du kan av- eller omboka ett referenssamtal som är bokat med en referens via Refapp.

Det första steget är att avboka samtalet inuti Refapp. Gå till referensen, antingen via din kalender i Mitt Refapp eller genom att klicka igenom projektet och kandidaten. Tryck på kalendersymbolen för att få åtkomst till en ruta där du kan avboka telefonsamtalet.

Skärmavbild 2023-03-20 kl. 11.41.19

När du gör detta avbokas kalenderbokningen som skickades ut i till både din och referensens kalender.

Skärmavbild 2023-03-20 kl. 11.52.23

Notera att ingen annan information angående avbokningen skickas till referensen, så ifall du vill ge anledningen till varför, så behöver du kontakta referensen utan Refapp.

För att omboka samtalet, klicka på kalendersymbolen igen och skicka ut nya förslag till referensen att välja mellan. När referensen accepterar någon av tiderna skickas en ny kalenderbokning ut till båda era mailadresser.

Skärmavbild 2023-03-20 kl. 11.59.02