Hur ändrar jag intervallen på automatiska påminnelser?

Refapp skickar ut automatiskt påminnelser till kandidater och referenser om de inte svarar i ett projekt. Här kan du läsa mer om hur du ändrar tidsintervallet för påminnelserna.

Användare med administratörsrättigheter i Refapp kan justera det antal timmar som går innan dess att referenser får automatiska påminnelser skickade till sig. Inställningen är en Företagsinställning vilket innebär att valet kommer vara aktivt för alla användare inom företaget.

Klicka på din profilbild längst upp till höger i Refapp och välj Företagsinställningar

I vyn Allmänt klicka på dropdown-menyn med titeln Timmar att vänta innan referenser får en påminnelse.

Välj sedan hur många timmar du vill ska gå mellan automatiska påminnelser, 24h, 48h, eller 72h.