Hvordan endrer jeg intervall på automatiske påminnelser

Refapp sender automatisk ut påminnelser til kandidat og referanse når de ikke responderer i et prosjekt. I denne artikkelen kan du lese hvordan du kan endre intervall på påminnelsene.

Brukere med administratortilgang i Refapp kan justere antallet timer det skal forløpe før referansen mottar en automatisk påminnelse. Innstillingen settes på foretaksnivå og vil gjelde alle prosjekter.

Klikk på menyen øverst i høyre hjørne av Refapp, og velg Foretaksinnstillinger.

Nederst under Generelt finner du innstillingen Antall timer før referansen får en påminnelse. For å endre klikk på nedtrekksmenyen og velg mellom 24, 48 og 72 timer.