Hvordan redigerer jeg intervallet for automatiske påmindelser til referencer?

Refapp udsender automatisk påmindelser til kandidater og referencer, hvis de ikke svarer i et projekt. Her kan du læse mere om, hvordan du ændrer tidsintervallet for rykkerne.

Brugere med administratorrettigheder i Refapp kan justere antallet af timer, der går, før referencer får automatiske påmindelser sendt til dem. Dette er en virksomhedsindstilling, hvilket betyder, at indstillingen vil være aktiv for alle brugere i virksomheden.

Klik på menuen i øverste højre hjørne i Refapp, og vælg Virksomhedsindstillinger.

Under Generelt skal du klikke på rullemenuen med titlen "Antal timer inden referencer får en påmindelse"

108 / 5 000

Oversettelsesresultater

Oversettelsesresultat

I den Generelle visning skal du klikke på rullemenuen med titlen Hours to wait, før du sender en påmindelse til dommerne.