Hur uppdaterar jag mitt konto i Refapp?

Behöver du ändra din titel eller det telefonnumret som är synligt i din signatur från Refapp?

Detta kan du ändra enkelt genom att gå till Mitt Refapp via din avatar upp i högra hörnet.

Skärmavbild 2023-09-26 kl. 14.06.00

Under Min profil kan du nu uppdatera Namn, Efternamn, Telefonnummer och Titel. Du kan även ändra vilket språk du vill använda Refapp på.

Behöver du ändra e-posten kopplat till ditt konto ta kontakt med Refapps support support@refapp.se

Skärmavbild 2023-04-19 kl. 10.38.23

I din profil kan du även lägga till en profilbild samt länka till din LinkedIn-profil om du vill utöka ditt nätverk!

Vill du ta bort länken till din LinkedIn profil rensar du länken du lagt in i textrutan under LinkedIn profil

Personliga inställningar och notiser

Går du till fliken Personliga inställningar kommer du till en sektion där du styr dina personliga inställningar och intervallet av notiser du vill få från Refapp.

Skärmavbild 2023-04-19 kl. 10.41.18

Ställer du muspekaren på frågetecknet bredvid respektive rad så får du lite ytterligare information om vad det berör.

Du aktiverar- och inaktiverar inställningar via toggeln till höger om raden.