Hur ställer jag in tiderna referenserna kan välja för att boka in ett referenssamtal?

Om din organisation vill limitera tiderna eller dagarna som referenser kan boka ett telefonsamtal, så kan du ställa in det på företagsnivå.

En användare med administratörsrättigheter kan ställa in detta i företagsinställningar. Klicka på din profilbild i högra hörnet, välj Företagsinställningar och gå till fliken Kommunikation. Där finns en inställning där du kan välja vilka tider då referenser är tillåtna att föreslå tider för referenssamtal. Du kan klicka på en veckodag för att blockera hela dagen om du, till exempel, vill blockera hela helgen. Det måste finnas åtminstone 30 timmar i veckan för referensen att välja mellan.

Skärmavbild 2023-02-14 kl. 11.23.34

När referensen sedan väljer "Jag vill hellre bli uppringd" , kommer kalendern nu vara blockerad de tider/dagar som du valde.

Skärmavbild 2023-02-14 kl. 10.21.10-1

Alla tider är fortfarande valbara för dig som rekryterare att välja mellan ifall du själv vill skicka iväg tider till en referens.