Hvordan endrer jeg tidene referansen kan velge å foreslå telefonsamtaler?

Det er mulig å begrense tidene og/eller dagene referansen kan booke telefontid på via foretaksinnstillinger.

Administrator kan endre dette på foretaksnivå og innstillingene vil være gjeldene for samtlige brukere. Gå til Foretaksinnstillinger via menyen øverst i høyre hjørne, og videre til Kommunikasjon. Under Tidsperioder hvor referanser har lov til å foreslå tid for telefonsamtaler kan administrator velge tidsrommet det er tillat å foreslå tider. Du kan velge å skru av hele dager (f.eks. helg) ved å trykke på ukedagen. Dersom du ønsker å justere tidspunktene, trykk på nedtrekksmenyen på klokkeslettet og velg når det skal starte og avsluttes. Det må være minst 30 timer i løpet av en uke for referansen å velge mellom.

Når referansen velger Jeg vil heller bli oppringt kommer referansen til en kalender som nå er åpen på de tidspunktene administrator har valgt.

Rekruttererens kalender vil ikke påvirkes av dette.  En rekrutterer kan foreslå tider utenfor blokkeringene fra egen kalender, dersom vedkommende ønsker å booke en telefonsamtale med referansen.