Hur lägger vi till ett standardval för nummerprefix / landskod för våra respektive underkonton i Refapp?

För företag som jobbar med underkonton i olika länder kan ni lägga in standardval för landskod för telefonnummer på respektive underkonto.

Som administratör i Refapp klickar du på din profilbild längst upp till höger i Refapp. Välj Företagsinställningar och gå därefter in på fliken Underkonton. Där kan du fylla i det nummerprefix som ska gälla för respektive underkonto i textfältet Standardval för landskod för telefonnummer, exempelvis +46 för ett varumärke baserat i främst Sverige.

När du fyllt i nummerprefix för respektive underkonto glöm inte att klicka på Spara.