Hvordan tilføjer vi standard telefonnummerpræfikser for vores respektive underkonti i Refapp?

For virksomheder, der arbejder med underkonti i forskellige lande, kan du indtaste standardvalget af telefonnummerpræfikser på hver underkonto.

Som administrator i Refapp skal du klikke på ikonet med tre linjer i menuen øverst til højre. Vælg Virksomhedsindstillinger og gå derefter ind på fanen Underkontoer. Der skal du udfylde det nummerpræfiks, der gælder for hvert land, i tekstfeltet Standardvalg for landekode for telefonnummer, for eksempel +45 for en organisation, der primært er baseret i Danmark.

Når du har tilføjet telefonnummerpræfiks for din underkonto, skal du klikke på Gem.