Hvordan legger jeg til et standardvalg for prefiks og landkode i de respektive underkontoene våre i Refapp?

Virksomheter som bruker underkontoer i ulike land, kan legge inn standardvalg for landkode for telefonnumre i hver enkelt underkonto.

Administrator for virksomheten kan legge til dette ved å gå til Foretaksinnstillinger, under menyen øverst i høyre hjørne, og videre til fanen Underkonto

Der kan du skrive inn det prefikset som skal gjelde for denne underkontoen, i tekstfeltet Standardvalg for landkode for telefonnumre, for eksempel +47 for et varemerke som først og fremst er basert i Norge.

Husk å klikke på Lagre når du har skrevet inn prefikset til underkontoen.