Hur lägger jag till många kandidater samtidigt från en extern fil?

Om du ska lägga till många kandidater samtidigt går det att importera kandidater via en excel-fil istället för att lägga in dem en för en. Läs mer här.

1. Kontakta oss på Refapp så slår vi på funktionen på ditt Refapp-konto. I kandidat-vyn syns då en ny knapp Lägg till från fil
  2. Klicka på denna och därefter på Exempelfil för kandidatimport för att se ett exempel på vilken information som behöver finnas i excelfilen du ska använda.
  3. Lägg till den externa fil du vill använda för import och förhandsgranska informationen som visas. Klicka därefter på Importera.