Hvordan legger jeg til mange kandidater samtidig fra en ekstern fil?

Hvis du vil legge til mange kandidater samtidig, kan du importere kandidatene via en Excel-fil i stedet for å legge dem til en og en.

1. Kontakt oss i Refapp, så aktiverer vi denne funksjonen for Refapp-kontoen din. I kandidatvisningen vises det da en ny knapp: Legg til fra fil
  2. Klikk på denne og deretter på Eksempelfil for import av kandidater for å se et eksempel på hva slags informasjon som må være i Excel-filen du skal bruke.

3. Legg til den eksterne filen du vil bruke for å importere kandidater, og forhåndsvis informasjonen i filen. Klikk deretter på Importer.