Hur laddar jag upp en profilbild till mitt konto i Refapp?

Om du inte har ett LinkedIn-konto att koppla till ditt Refapp-konto, eller inte vill använda den bild du har på LinkedIn, så kan du ladda upp en egen bild från din dator och redigera denna i systemet:

1. Klicka på profil-ikonen, sedan Mitt Refapp och scrolla ner till sektionen Min profilbild.

2. Dra in en bild från din dator eller klicka på rutan och välj din bild.

3. Redigera bilden till den storlek du önskar och klicka sedan på Uppdatera profil längst ner på sidan.