Hvordan laster jeg opp et profilbilde til Refapp?

Hvis du ikke har en LinkedIn-konto du vil koble til Refapp-kontoen, eller hvis du ikke vil bruke det bildet du har på LinkedIn, kan du laste opp et eget bilde fra datamaskinen din og redigere det i systemet:

1. Klikk på bildet ditt/initialene dine øverst i høyre hjørne, deretter Mitt Refapp. Du vil se profilbildet til høyre.
  2. Dra og slipp et bilde fra datamaskinen din, eller klikk på ruten for å velge et bilde.

3. Rediger bildet til den størrelsen du ønsker, og klikk deretter på Lagre nederst på siden.