Hur gör jag för att integrera till Teamtailor?

Här kan du ta del av hur du går tillväga för att sätta upp integrationen mellan Refapp och Teamtailor.

1. Inne i Teamtailor, gå in på dina företagsinställningar och scrolla ner i listan till vänster till Marketplace activations.

2. Klicka på View settings på Refapp. Då kommer en ruta upp med er integrationsnyckel.

3. Kopiera nyckeln och skicka den till Refapps support, så aktiverar vi integrationen på ert konto i Refapp.

För hjälp med hur du använder integrationen när den är på plats, se denna hjälpartikel.