Hvordan går jeg frem for å integrere Teamtailor?

Her kan du se hvordan du går frem for å bruke Refapp via Teamtailor.

Slik går du frem for å integrere

Inne i Teamtailor går du til virksomhetsinnstillingene og skroller ned i listen til venstre til du kommer til Marketplace activations. Der klikker du på View settings på Refapp, og da får du opp et vindu med integreringskoden deres. Kopier den og send den til Refapps support, så aktiverer vi integrasjonen for kontoen deres i Refapp.

Når integrasjonen er på plass, kan du legge til en utløser for Refapp inne i Teamtailor. Det gjør du ved å gå inn på kategorien Steg i jobbinnstillinger. Legg til et steg for digital referansesjekk, trykk på Stage actions og velg Triggers i rullegardinmenyen.

Her kan du konfigurere innstillingene for referansesjekken din i Refapp. Hvilke valg du har her, avhenger av hvilke innstillinger og spørsmålsmaler du har opprettet i Refapp. Her kan du blant annet velge følgende:

• Hvilke spørsmål skal vi bruke i referansesjekken? Det gjør du ved å velge språk og så spørsmålsmal under det valgte språket.
  • Hvordan skal vi kommunisere med kandidater for å be om referanser? Skal vi sende ut e-post, SMS eller både e-post og SMS? Eller skal vi ikke sende ut noe kommunikasjon automatisk?
  • Hvor mange referanser skal vi be om?
  • Når en kandidat har lagt inn referansene sine: Hvordan skal vi kommunisere med referansene? Skal vi sende ut e-post, SMS eller både e-post og SMS? Eller skal vi ikke sende ut noe kommunikasjon automatisk?