Hvordan kan jeg bruke tags til å sortere spørsmål når jeg redigerer et spørreskjema?

For mer struktur og en enklere måte å finne et spørsmål innenfor en kategori på, kan du merke dem inne i spørreskjemaene.

Brukere med tilgangene; administrator, administrator for underkonto og utvidede rettigheter har muligheten til å merke spørsmål.

Få tilgang til å tagge spørsmålene ved å lage nye eller redigere eksisterende spørreskjemaer. For å merke et spørsmål; velg spørsmålet i listen over ofte brukte spørsmål. Der kan du opprette en ny tagg eller velge en eksisterende tagg i nedtrekksmenyen. Du kan bruke flere tagger på et spørsmål.

Etter du har merket et spørsmål kan du se taggene i listen over ofte stilte spørsmål.

Du kan også søke på en tagg i søkeboksen for å finne alle spørsmålene som er merket med en spesifikk tagg.

Forslag til tagger du kan bruke:

• Intro
  • Kompetanse
  • Adferd
  • Onboarding
  • Rollebasert
  • Yrkesbasert

Hvis organisasjonen din bruker et kompetanserammeverk fra en av våre partnere, kan du merke spesifikke spørsmål fra rammeverket for å enkelt finne dem når du oppretter eller redigerer et spørreskjema.