Hur bokar och genomför jag en referenstagning via telefon?

1. Klicka på ikonen Skicka förslag på tid för referenssamtal.
    Skärmavbild 2022-09-19 kl. 13.54.54
  2. Välj ett par tider som passar dig i kalendervyn.

3. Klicka på förhandsgranska mail och sedan på Skicka.

OBS! Tiderna du har markerat i kalendern kommer nu ligga som tillgängliga för alla referenser i alla dina projekt.

4. Referensen får ett mail med föreslagna tider och hon/han väljer en av dessa som passar.

5. En kalenderbokning skickas då till både referensen och dig.

6. Klicka på Svara själv när det är dags att ringa referensen och fyll sedan i svaren direkt in i systemet under referenstagningen.