1. Help Center
  2. Bruk Refapp
  3. Forespørsler til referanser

Hvordan booker og gjennomfører jeg en referansesjekk via telefon?

1. Klikk på ikonet Send forslag om tidspunkt for referansesamtale.

2. I kalenderen velger du noen tidspunkter som passer for deg.

3. Klikk på Forhåndsvis e-post og deretter på Send.

4. Referansen får da en e-postinvitasjon og kan selv velge blant de tidspunktene du har foreslått.

5. En kalenderbooking sendes da til både referansen og deg.

6. Klikk på Svar selv når det er tid for å ringe referansen, og fyll referansens svar direkte inn i systemet under referansesamtalen. Du kan klikke på det oransje ikonet nederst på referansen for å komme til notatfunksjonen.

OBS! Tidspunktene du har valgt i kalenderen, kommer nå til å ligge som tilgjengelige for alle referansene i alle prosjektene dine.