Hur bjuder jag in nya användare i Refapp?

Om du har ett konto med administratörs- eller utökade rättigheter så kan du bjuda in nya användare till Refapp.

1. Klicka på menyn längst upp till höger i Refapp och välj sedan Användare i dropdown-menyn.

2. Klicka på Bjud in och skriv in personens mailadress, välj åtkomstnivå och klicka på Skicka inbjudan

Tips!
Ifall ditt företag använder sig av flera underkonton, så är det möjligt att välja vilka underkonton den nya användaren ska tillhöra när du bjuder in den.

Internfakturerar ni, så är det även möjligt att skriva in Kostnadsställe