Hvordan inviterer jeg nye brugere?

1. Klik på menuen øverst til højre i Refapp og vælg derefter Brugere i menuen.
  2. Klik på Inviter og indtast personens mailadresse. Vælg adgangsniveau (f.eks. Administrator, Bruger) og klik på Send invitation.

Tip! Hvis din virksomhed bruger flere underkonti, er det muligt at vælge, hvilke underkonti den nye bruger skal tilhøre, når du inviterer vedkommende.

Hvis I foretager intern fakturering, er det også muligt at indtaste omkostningssted.