Hvordan inviterer jeg nye brukere til Refapp

Hvis du har tilgang som administrator, administrator for underkonto eller utvidede rettigheter, kan du invitere nye brukere fra din organisasjon til Refapp.

1. Klikk på menyen øverst til høyre i Refapp og velg deretter "Brukere" i nedtrekksmenyen.

1. Klikk på "Inviter" og skriv inn personens e-postadresse, velg tilgangsnivå og klikk på "Send invitasjon"

Tips! Hvis bedriften din bruker flere underkontoer, kan du velge hvilke underkontoer den nye brukeren skal tilhøre når du inviterer dem.

Hvis dere bruker internfakturering, kan du også skrive inn kostnadsstedet.