Hur kan vi guida kandidaterna i referensvalet?

Välj relationstyper som ska synas som alternativ för kandidaten när hen anger sina referenser.

Administratörer i kontot kan under Företagsinställningar - Underkonton kan ni justera vilka alternativ som synas som relationstyp på kandidatsidan. På detta sätt guidar ni kandidaten att ange de referenser ni önskar ta emot i processen, exempelvis tidigare chefer eller kunder.

Skärmavbild 2024-09-25 kl. 10.46.27 (1)Kandidatens vy:

Skärmavbild 2024-09-25 kl. 11.05.25 (1)

Denna inställning gäller för samtliga kandidater för ert konto alternativt Underkonto