Vill du se obesvarade frågor i dina referensrapporter?

Som standard döljs obesvarade frågor i referensrapporter. Den här artikeln vänder sig till dig som är administratör och guidar dig genom stegen för att aktivera visning av dessa frågor i rapporterna.

Denna artikel vänder sig till administratörer som vill konfigurera systemet för att visa obesvarade frågor från referenser i den slutliga rapporten. Att aktivera den här funktionen kan ge värdefull information om områden där referenser kan behöva mer tydlighet eller ytterligare information.

Så här aktiverar du funktionen:

1. Logga in på ditt Refapp-konto och gå till företagsinställningar.
  2. På fliken "Allmänt", bläddra nedåt tills du ser rullgardinsmenyn med namnet "Visa obesvarade frågor i rapporter".
  3. Välj alternativet "Standard på" och tryck på "Spara".
  4. Klart! Nu kommer de obesvarade frågorna att visas i rapporterna.

Om du använder Refapp via ett rekryteringssystem (ATS) och vill att rapporterna ska visa obesvarade frågor måste du välja "På som standard".

Hur administrerar man funktionen som användare?

Nu kan användare se obesvarade frågor i referensrapporter. Funktionen aktiveras automatiskt för alla rapporter när en administratör väljer "Standard på". Men användare kan fortfarande stänga av funktionen för enskilda rapporter vid behov.

Administrera funktionen när du ska läsa rapporten:

Klicka på knappen inringad på bilden nedan för att slå på/ stänga av funktionen medan du läser rapporten.

Administrera funktionen vid delning av rapport via länk/mail.

Klicka på dela rapport, för att få fram rutan på bilden nedan. Nu kan du välja att visa/inte visa alla obesvarade frågor genom den inringade knappen på bilden nedan.

Administrera funktionen vid delning av rapport via PDF.

För att administrera funktionen när du ska dela rapporten via PDF, klickar du på "Ladda ner PDF", då dyker det upp en ruta som på bilden nedan där du kan administrera vad som ska synas på rapporten nedladdad. Knappen som är inringad är den som styr om de obesvarade frågorna ska vara synliga på rapporten.