Vil du se ubesvarede spørgsmål i dine referencerapporter?

Som standard er ubesvarede spørgsmål skjult fra referencerapporter. Denne artikel vil guide dig som administrator gennem trinene for at aktivere visning af disse spørgsmål i rapporterne.

Denne artikel er for administratorer, der ønsker at konfigurere deres system til at vise ubesvarede spørgsmål fra referencer i den færdige rapport. Aktivering af denne funktion kan give værdifuld indsigt i områder, hvor referencer muligvis har brug for mere klarhed eller yderligere information.

Sådan aktiverer du funktionen:

Log ind på din Refapp-konto og gå til virksomhedsindstillinger.
I fanen "Generelt" skal du scrolle ned, indtil du ser rullelisten med navnet "Vis ubesvarede spørgsmål i rapporter", vælg indstillingen "Til som standard", og klik på Gem.

Det var dét! Nu vil de ubesvarede spørgsmål dukke op i rapporterne.

Hvis du bruger Refapp via et rekrutteringssystem (ATS) og ønsker, at rapporterne skal vise ubesvarede spørgsmål, skal du vælge "Standard til".

Hvordan administrerer brugerne funktionen?

Brugere kan nu se ubesvarede spørgsmål i referencerapporter. Funktionen aktiveres automatisk for alle rapporter, når en administrator vælger "Standard til". Brugere kan dog stadig deaktivere funktionen for individuelle rapporter, hvis det er nødvendigt.

Håndtering af funktionen, når du læser en rapport:

Klik på knappen markeret i billedet nedenfor for at slå funktionen til/fra, mens du læser rapporten.

Håndtering af funktionen, når du deler en rapport via link/e-mail:

Klik på "Dele rapport" for at få boksen vist på billedet nedenfor frem. Du kan nu vælge at vise/skjule alle ubesvarede spørgsmål ved at bruge knappen, der er markeret i billedet.

Håndtering af funktionen, når du deler en rapport via PDF:

For at administrere funktionen, når du deler en rapport via PDF, skal du klikke på "Download PDF". Der vises en boks som vist på billedet nedenfor, hvor du kan administrere, hvad der skal vises på den downloadede rapport. Den markerede knap er den, der styrer, om ubesvarede spørgsmål skal være synlige på rapporten.