Vad finns det för olika behörigheter för användare i Refapp?

Det finns fem olika åtkomstnivåer som en användare kan ha inne i Refapp. Vilken åtkomstnivå en användare borde ha beror lite på upplägget man har som företag och hur man använder Refapp. Här kommer en kort beskrivning över de olika åtkomstnivåerna:

Swedish

Vill man ha en mer exakt lista över vad som ingår i de olika åtkomstnivåerna finns det en lista inne i Refapp. Du kommer åt den genom att klicka på menyn (de tre strecken) i högra hörnet och välja Användare. Om du trycker på pilen vid Information om åtkomstnivåer får du upp en lista där du kan se vad de olika åtkomstnivåerna har rättigheter att göra.