Hvilke ulike tilganger finnes for brukere i Refapp?

Det er fem ulike tilgangsnivåer som brukere kan ha i Refapp. Hvilket tilgangsnivå en bruker bør ha, kommer litt an på hvordan virksomheten er lagt opp, og på hvordan dere bruker Refapp. Her er en kort beskrivelse av de ulike tilgangsnivåene:

Skjermbilde 2022-09-13 kl. 13.30.20

Hvis du vil se en mer utfyllende liste over hva som inngår i de ulike tilgangsnivåene, ligger det en oversikt inne i Refapp. Du finner den ved å klikke på menyen (de tre strekkene) ved profilbildet ditt i høyre hjørne og velge Bruker. Hvis du trykker på pilen ved Informasjon om tilgangsnivåer, får du opp en liste der du kan se hva de ulike tilgangsnivåene har mulighet til å gjøre.